Danmarks billigste leverandør inden for skadedyr.

 Om Skadedyrs-fri.dk  Forretningsbetingelser  Cookiepolitik

  ALTID BILLIG FRAGT TIL DIN DØR
BESTIL I DAG - FRA 49 DKK

FIND OS PÅ FACEBOOK  

 


Se alle tilbud
 

Algefjerner


Algefjerner fra 1-1000 litter

Her på siden finder du et bredt udvalg af algefjerner, vi er leveringsdygtige i dunke helt ned til 1 liter men kan også levere helt op til 1.000 liters dunke med algefjerner til erhvervskunder. Vores erhvervsprodukter kan du finde på hjemmesiden Elite-rens.dk men bemærk vi sælger kun til firmaer med aktivt CVR. nr.

 

Algefjerner der virker!

Alle produkter du måtte finde i vores shop er testet af Bolig-produkters egne medarbejdere inden de er lagt online til salg, det sikre dig vi at har kenskab til de enkelte produkter og kan være behjælpelige med blandingsforhold, tips og tricks.

 

Husk sikkerhedsudstyr 

Når du køber algefjerner er det vigtigt du læser på dunken hvilke værnemidler du skal anvende inden brug, her på siden finder du en række værnemidler så som handskerBeskyttelsesbriller & åndedrætsmaske ved brug af korrekt værnemidler mindskes risikoen for personskade i forbindelse med brugen af algefjerner.

 

Algefjerner til fornuftige priser

Døjer du med alger? Der findes intet værre en fliser fyldt med alger. Heldigvis er der en nem og effektiv løsning. Med et algeprodukt kan du på simpel vis komme problemet til livs. Men hvor finder du så lige denne smarte algefjerner? Lige her, selvfølgelig. Skadedyrsfri forhandler ikke blot produkter til bekæmpelse af skadedyr. Vi fører også et bredt sortiment af emner til hus og have. Heriblandt finder du vores algefjernere. Disse er alle kvalitetsprodukter, som rent faktisk virker! Samtidig er de også billige og til at betale for. Det kommer ikke til at koste dig en formue at fjerne alger - heller ikke selvom du har en stor terrasse.

 

Hvilken type alge fjerner skal du vælge?

Her hos Skadedyrsfri finder du et stort udvalg af produkter til algefjernelse. Vi fører blandt andet:

 

- Sprøjte algefjerner

- Algefjerner middel 1000 ml eller 2000 ml

- Dunk med 20 l til algefjernelse

 

Har du blot et mindre algeproblem giver det mening at købe en lille sprøjteflaske. Med denne kan du let og hurtigt sprøjte produktet udover dine fliser. Er problemet mere omfattende og har du en stor terrasse? Vi fører større dunke med algefjerner, som du med fordel kan hælde over på din egen sprøjtetank. Når du køber en større dunk med mange liter, er det naturligvis også billigere for dig pr. liter.

 

Med hensyn til mærker findes der utrolig mange typer algefjernere. Vi har udvalgt nogle af de bedste produkter til vores sortiment, så du altid kan regne med, at du får et produkt, der rent faktisk virker.

 

Algefjerner fliser - hvordan gør man?

Hvordan fjerner man alger? Når du er ude i et algefjerner gør det selv projekt, er der flere gode råd, vi kan give dig. For det første skal du tjekke, om produktet er klar til brug eller om det skal blandes op. Herefter skal du følge produktets vejledning og påføre den rette mængde algerens på dine fliser. Du skal lade det virke, den tid der står. Herefter skal fliserne vaskes grundigt af med vand. Det kan f.eks. gøres med en haveslange eller på effektiv vis med en højtryksrenser med børste på.

 

Sikker algefjerner til fliser

Er det sikkert at fjerne alger med en algerens? Ja. I hvert fald hvis du køber den her hos os. Produkterne i vores sortiment er nogle af de bedste på markedet og er:

 

- Miljøgodkendte og lovlige

- Ikke skadelige for miljøet omkring (planter, hæk osv.)

- Med kort nedbrydningstid

 

Med andre ord er der ikke noget farligt ved at bruge et af disse algeprodukter. Som ovenikøbet er langt mere effektive til at fjerne alger, end hvis du blot skrubbede med vand.

 

Køb algerens til fliser her

Vil du fjerne alger fra terrasse? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi hos Skadedyrsfri fører et bredt sortiment af produkter til hus og have heriblandt algerens. Disse typer algerens er beregnet til brug på din terrasse af fliser eller sten. Derudover kan de også bruges på hårde overflader som plast eller på drivhuse.

SORTERING