Danmarks billigste leverandør inden for skadedyr.

 Om Skadedyrs-fri.dk  Forretningsbetingelser  Cookiepolitik

  ALTID BILLIG FRAGT TIL DIN DØR
BESTIL I DAG - FRA 49 DKK

FIND OS PÅ FACEBOOK  

 


Se alle tilbud
 

Skræmmere mod muldvarpe


Effektive muldvarpeskræmmere


Har du opdaget sæsonens første muldvarpeskud? Går du med frygten for, at der kommer flere og at din have bliver helt uigenkendelig? Det er ikke for sent at komme i gang med at bekæmpe muldvarperne i din have. Alt du skal gøre er at købe en af vores mange effektive muldvarpeskræmmere. Vi har samlet dem alle til dig lige her på siden. Vi har med andre ord gjort det nemt for dig at komme problemet til livs. For ligesom dig ønsker vi også, at du skal kunne nyde synet af din have hele forårs- og sommersæsonen igennem. Det kan du kun, hvis du handler på problemet med det samme.

 

Kig vores udvalg igennem, og find en effektiv muldvarpeskræmmer. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til, hvordan man bruger produktet.

 

Stort udvalg af muldvarpeskræmmer


En muldvarpeskræmmer skal være af god kvalitet. Det kan uden tvivl godt betale sig at købe en lidt dyrere variant. Sådan sikrer du dig, at den virker effektivt og skræmmer muldvarperne væk fra din have. Vi har samlet de bedste muldvarpeskræmmere her i kategorien.

 

Men hvad er en muldvarpeskræmmer egentligt? Det skal vi sige dig.

 

Dette smarte produkt kører ikke på gift, stød eller andre ubehagelige ting. Skræmmeren virker ved hjælp af ultralyd. Det vil sige, at den udsender en høj og ubehagelig lyd på en frekvens, som opfanges af muldvarperne. Du skal altså ikke bekymre dig om at høre lyden - den er udelukkende forbeholdt muldvarper.

 

Idet ultralydsskræmmeren jager muldvarperne væk med lyd frem for gift, er det ikke farligt for muldvarperne. De dør ikke af det, de kan simpelt bare ikke holde lyden ud. Det betyder, at du kan få en muldvarpefri have med god samvittighed.

 

Udover ultralydsskræmmere finder du også miljøvenlige duftposer til at skræmme muldvarperne væk med.

 

Derfor skal du købe vores produkter


Skadedyrsfri forhandler et væld af innovative og smarte kvalitetsprodukter til at bekæmpe skadedyr med. Vi ved udmærket godt, at muldvarpen er en af danskernes største problemer. Sådan en muldvarpe kan grave gange på op på 200 meter og virkelig splitte din have fuldstændig af.

 

Vi har samlet de bedste produkter til at bekæmpe muldvarperne med. Heriblandt finder du vores effektive ultralydsskræmmere. De virker på et areal på op til 1250 m2. Én er derfor typisk nok til en almindelig parcelhushave. Har du en større grund, kan det være en god idé at investere i flere ultralydsskræmmere. Husk at købe en strømforsyning med.

 

Vi leverer hurtigt og giver gode råd

 

Hvorfor vælge Skadedyrsfri? Vi gør det nemt for husejeren at komme skadedyrsproblemer som muldvarper til livs. Hvorfor betale i dyre domme for at hyre folk til opgaven, når du let kan gøre det selv.

 

Hos os får du altid:

 

- Et stort udvalg af skadedyrsbekæmpelse

- God kundeservice pr. telefon

- Fragt fra kun 39 kr.

- Hurtig levering

 

Har du spørgsmål til muldvarpeskræmmerne? Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Vi ser frem til at hjælpe dig med at komme dit skadedyrsproblem til livs.

SORTERING    
Muldvarpe Fri Power Vib 1250
MuldvarpeFri Ultralydsskræmmer til 1250 m2 på batteri. (ikke inklusive). Effektiv ultralydsskræmmer mod muldvarpe og mosegrise i din græsplæne m.m.

MuldvarpeFri duftposer, Skræm muldvarpe væk fra din grund

PS Universalt strømsæt, udendørs afskrækker.