Danmarks billigste leverandør inden for skadedyr.

 Om Skadedyrs-fri.dk  Forretningsbetingelser  Cookiepolitik

  ALTID BILLIG FRAGT TIL DIN DØR
BESTIL I DAG - FRA 49 DKK

FIND OS PÅ FACEBOOK  

 


Se alle tilbud
 

Kalkfjerner


100% effektiv kalkfjerner


Kalk på fliserne kan være mindst lige så generende som at have skadedyr. Det er et problem, der bliver ved at vokse, hvis du ikke gør noget ved det. Hos Skadedyrsfri fører vi ikke blot produkter til bekæmpelse af skadedyr. Vores webshop byder på et væld af praktiske produkter til hus og have. Heriblandt finder du vores rengøringsmidler kalkfjerner. Disse er af den bedste kvalitet og velegnede til brug i badeværelset, køkkenet, bryggerset - eller andre rum hvor du måtte have behov for at fjerne kalkrester. Det er kun med en god kalkfjerner, at du kommer problemet til livs. Find den her og bliv kalkfri på et øjeblik. Vi sender billigt og leverer hurtigt - så du aldrig skal vente længe på at komme i gang med "projekt fjerne kalkrester".

 

Derfor skal du bruge kalkfjerner


Kønt er det ikke, når dine fliser eller din brusevæg er belagt med kalkrester. Det gør heller ikke håndvasken specielt indbydende hverken for dig eller for dine gæster. Men hvad gør du ved det? Almindelige rengøringsmidler har ikke haft nogen effekt. Det er fordi, de ikke kan nedbryde kalken. Det findes der heldigvis mange produkter, der kan. Du finder de bedste af slagsen lige her. Med vores effektive midler kan du rense kalk af fliser og andre overflader på et øjeblik.

 

Fjern kalk sådan her


Klar til at gå i krig med kalken? Uanset om du vil fjern kalk på fliser, brusevægge, armaturer eller noget helt fjerde, bør du læse vejledningen på det produkt, du har købt. Det er vigtigt, at du ved, hvor længe produktet skal virke og om du skal have handsker på. Undersøg også om produktet kan bruges på netop din overflade.

 

Produkterne i vores sortiment kommer alle med en udførlig vejledning på flasken. Typisk skal kalkproduktet virke nogle minutter, før du skal vaske det af. I slemme tilfælde med meget kalk kan det være nødvendigt at lade det virke lidt længere. Det kan også kræve et par forsøg, før alle kalkresterne er helt væk.

 

En kalkfjerner til dit badeværelse er et must


Badeværelset er det rum, hvor man som oftest oplever problemer med kalk. De sidder typisk i brusekabinen, hvor vandet efterlader kalkrester. Det kan være på fliserne på væggen, klinkerne på gulvet, på selve brusevæggen eller armaturet. Det bliver grimt at se på alle disse steder. Hvis du ikke får rengjort din håndvask ofte nok, vil der også opstå problemer med kalk her. Resterne sidder typisk lige omkring afløbet. Det er ikke specielt indbydende at bruge sådan en håndvask.

 

Om du vil fjerne kalk på klinker, er det et must med en god og effektiv kalkfjerner fliser. Den finder du i vores sortiment. Vi forhandler nogle af de bedste kvalitetsprodukter med optimal virkning.

 

Brug kalkfjerner fliser for et rent look


Kalkrens eller kalkfjerner? Disse er to forskellige navne for det samme produkt. Du kan dog være uheldig at have købt et lidt for billigt og ineffektivt kalkprodukt. Vores produkter er gennemtestede og meget effektive. Koster de så en formue? Nej, overhovedet ikke. Vi har altid fornuftige priser her i shoppen.

SORTERING