Danmarks billigste leverandør inden for skadedyr.

 Om Skadedyrs-fri.dk  Forretningsbetingelser  Cookiepolitik

  ALTID BILLIG FRAGT TIL DIN DØR
BESTIL I DAG - FRA 49 DKK

FIND OS PÅ FACEBOOK  

 


Se alle tilbud
 

Skræmmere mod mus


Museskræmmer - stort udvalg af effektive produkter

Har du fået mus på loftet? Eller holder de til et andet sted i dit hus? Uanset hvor musene befinder sig og hvor stort problemet er, bør du overveje en muse skræmmer som løsning på problemet. Det er et godt alternativ, hvis du ikke ønsker at bruge gift eller musefælder, ligesom en skræmmer også kan have en forebyggende effekt. Du skræmmer simpelthen musene væk med ultralyd og sirene, før de overhovedet får muligheden for at føle sig godt hjemme. Smart, ikke? Se nærmere på de forskellige typer museskræmmere herunder, og find det rigtige produkt til dit behov.

 

Vælg museskræmmere i stedet for gift

Man kan opleve at få mus uanset, om man bor i byen eller på landet. Det kan være træls, da de gnaver i alting og larmer, når de løber rundt på loftet. Måske har du allerede prøvet med en musefælde eller en form for gift til at komme musene til livs? Men hvad nytter det, hvis nye mus hele tiden kommer ind udefra? Ikke specielt meget. Hvis du har et stort problem med mus, bør du overveje en museskræmmer.

 

Museskræmmeren fungerer via lydteknologi. Skåret ud i pap udsender denne lille dims nogle lyde, som hverken mus eller rotter bryder sig om at høre på. Det er ikke farligt for dig som menneske, og produkterne påvirker heller ikke dit elektroniske udstyr i hjemmet. Har du selv gnavere som kæledyr, bør du dog holde dig fra museskræmmeren. Lydene kan genere disse små dyr.

 

En effektiv musealarm holder skadedyr væk

Hvilken type skræmmer skal du vælge? I vores sortiment finder du:

 

- Skræmmer med ledning

Vælger du en model med ledning til, skal du være sikker på, at du har strøm i nærheden af, hvor den skal placeres. Det giver ofte mening at vælge disse modeller til udendørs brug, så du kan sætte den til i en kontakt i garagen eller skuret, men placere skræmmeren hvor musene er udendørs.

 

- Skræmmer til stikkontakt

Du finder flere museskræmmere, som blot skal sættes i en stikkontakt. Det gør det utrolig nemt at bruge den, ligesom den let kan flyttes til et andet rum, hvis det er nødvendigt. Denne type er bedst til indendørs brug.

 

Nu kan du skræmme mus med lyd

I mange år har man brugt musefælder eller gift til at dræbe mus med. Men hvorfor ikke bare forebygge problemet i stedet? Det eneste en ultralydsskræmmer gør er at udsende en generende lydfrekvens, der får musene til at tage benene på nakken. Om de render tilbage i skoven eller ind i et andet hus - det behøver du ikke bekymre dig om.

 

Opdag effekten af en smart muse sirene

Skadedyrsfri er en webshop med produkter til bekæmpelse af skadedyr som f.eks. mus. Du finder et bredt sortiment af produkter og får også fordele som:

 

- Billigt fragt fra 39 kr. - det er ikke dyrere end at køre i en specialbutik.

- Altid hurtig levering - du skal ikke døje med mus alt for længe.

 

Køb din museskræmmer i dag og hold musene ude!

SORTERING