Danmarks billigste leverandør inden for skadedyr.

 Om Skadedyrs-fri.dk  Forretningsbetingelser  Cookiepolitik

  ALTID BILLIG FRAGT TIL DIN DØR
BESTIL I DAG - FRA 49 DKK

FIND OS PÅ FACEBOOK  

 


Se alle tilbud
 

Skadedyr


Alt til Skadedyr 

Vælg mellem vores mange produkter til skadedyr i menuen. Vi har et stort udvalg af produkter samt billig og hurtig levering, vores priser på fragt starter fra 39 kr.- har du brug for råd og vejledning sidder vi klar ved telefonen 70 26 10 11 så giv os et kald så skal vi nok hjælpe dig med at finde de rigtige produkter til dit skadedyrsproblem. Bestiller du inden kl 12.00 sendes varen samme dag, og du kan forvente at modtage varene i løbet af 1-3 dage.

 

GØR det selv skadedyrs bekæmpelse

Her på siden finder du produkter til både privare og erhverv. Flere produkter kræver CVR. nr. for at købe, men har du det, ja så kan du købe de bedste produkter på markedet. Alle de produkter vi har som kræver CVR. nr. er professionelle produkter som bruges af skadedyrs bekæmpere rundt i hele Danmark. Har du ikke et CVR. nr. så har vi også en lang række andre gode og effektive produkter så du selv kan bekæmpe dine skadedyr.

 

BeSØG VORES FYSISKE BUTIK

Står du med et akut skadedyrsproblem kan du få råd og vejledning i vores fysiske butik på Gammelgårdsvej 9 - 7130 Juelsminde, det dog altid en godt ide at ringe i forvejen for at være sikker på vi har de ønskede vare på laget inden du taget turen i bilen.

 

 

SORTERING