Danmarks billigste leverandør inden for skadedyr.

 Om Skadedyrs-fri.dk  Forretningsbetingelser  Cookiepolitik

  ALTID BILLIG FRAGT TIL DIN DØR
BESTIL I DAG - FRA 49 DKK

FIND OS PÅ FACEBOOK  

 


Se alle tilbud
 

Væggelus


Få succes med væggelus bekæmpelse

Før du vælger middel til at bekæmpe væggelus kan du her læse om, hvad væggelus er, og hvordan du bedst får succes med at bekæmpe skadedyrene.

 

Væggelus er små flade, rødbrune insekter og er 4-5 mm lange og 1-2 mm brede. Du vil derfor tydeligt kunne se væggelus med det blotte øje pga. af deres størrelse. De opholder sig typisk i sprækker og revner, hvor der er lunt og fugtigt fx i sengen eller i mellem hynderne i sofaen.

 

Men hvor kommer væggelus egentlig fra?

De kommer nemlig ikke ude fra naturen, men typisk blive de ført videre af mennesker via deres tasker eller kufferter. Har du for nyligt været på en rejse sydpå og boet på hotel, vandrehjem eller Airbnb kan du have slæbt væggelus med tilbage i kufferten, tasken eller sågar via din tegnebog. Det kan også være, at du har fået væggelus fra din under- eller overbo. Væggelus kan nemlig kravle gennem bittesmå revner og sprækker fx ved nedløbsrør, som går gennem din lejlighed og over- eller underetagen.

 

Væggelus kan derfor ikke smitte - men de bliver transporteret videre via mennesker. Ofte vil du opdage, at du har væggelus i din bolig, enten ved, at du ser den med det blotte øje eller fordi du har fået et bid på huden. Du kan se bidet på din hud, som ofte bliver rødt og det kan også klø. De små dyr bider ofte på din bare hud, som ikke er beskyttet af tøj eller ligger udenfor dynen, når du sover altså i ansigt, på arme og fødder. Væggelus bærer ikke sygdomme ligesom flåtbid, men bidet kan klø ganske forfærdeligt.

 

Hvad gør jeg, hvis min min bolig er angrebet?

Er din bolig angrebet af væggelus, skal du derfor, så hurtigt du kan, starte væggelus bekæmpelsen.

Der er flere måder, du kan få bugt med væggelus på. Det første du skal gøre er at vaske dit sengetøj, sofabetræk og andet stof på gerne 60 grader eller derover. Alt dit tøj skal vaskes på højeste temperatur. Alternativt kan du putte tøjet i fryseren, hvis det ikke kan tåle høje temperaturer. Denne fremgangsmåde skal du altid supplere med midler til væggelus bekæmpelse.

 

Vi har samlet nogle af de mest effektive produkter. Vi tilbyder forskellige slags fælder, sprays, gels og detektorer.

Du kan fx prøve vores populære klisterfælde, som du placerer rundt om sengenbenene Eller du kan også prøve vores insektmiddel, som du sprøjter i de revner og sprækker, hvor væggelusene holder til. Vi tilbyder dig også en væggelusdetektor, som du monterer mellem sengegavl og madres, hvor væggelus særligt putter sig.

 

Vi leverer hurtigt og har du spørgsmål kan du altid ringe til os på telefon 70261011

 

Herunder forklarer vi nærmere de enkelte fremgangsmåder indenfor væggelus bekæmpelse. Enhver væggelus bekæmpelse virker bedst, hvis du gentager bekæmpelsen med rengøring og væggelusmidler 2-3 gange pr. måned.

 

Bekæmp med en væggelus fælde

En væggelusfælde virker effektivt, hvis du placerer den rundt om sofaben, sengeben og også nedløbsrør, hvor væggelus kravler. Når du placerer fx en klisterfælde rundt om sengestellet, opdager du hurtigt, om du er invaderet af væggelus. Du kan også prøve vores forskellige væggelus detektorer for at identificere skadedyrene.

 

Vælg væggelus bekæmpelsesmidler efter dit behov

Under vores sortiment har vi flere forskellige bekæmpelsesmidler. Nogle virker specifikt til væggelus, mens du også kan bruge de øvrige bekæmpelsesmidler til andre skadedyr. Vi tilbyder flere forskellige former for midler fx sprays, midler som du påfører i doseringspistol, i forstøversprøjte eller som gel i en baitstation. Du kan gå ind og læse om de forskellige produkter og deres egenskaber ved at klikke på hvert enkelt produkt.

 

Effektive midler til en god væggelus bekæmpelse pris

Vores sortiment er mindre andre udbydere, men til gengæld har vi valgt de mest effektiv produkter mod væggelus bekæmpelse. Priserne spænder fra bekæmpelsesmidler i den lave prisklasse til dig som er husejer til de lidt dyrere produkter, som du også kan bruge, hvis du har et CVR-nummer. Vores priser er konkurrencedygtige og vi leverer altid hurtigt, så du kan få bugt med væggelusene, så tidligt som muligt.

 

Forskellig slags gift mod væggelus

Giften mod væggelus er beregnet til effektiv bekæmpelse af væggelus. Her kan du vælge flere forskellige gifte. Væggelusspray er ofte en god start og du kan supplere med en væggelus fælde eller en detektor, så du ved, hvor du skal slå til med væggelusgiften.

 

Du finder et udvalg af væggelus spray i sortimentet og sprayen skal du påføre jævnligt efter du har rengjort og vasket møbler, sengetøj og tøj. Husk, at spraye helt ind i alle sprækker og revner, så du er sikker på at dræbe alle skadedyrene.

 

Inden du bruger bekæmpelsesmidlerne, skal du læse brugsanvisningen nøje, da det er stærke gifte. Mangler du information om et produkt eller er du i tvivl, om hvordan du skal bruge det, kan du altid få gratis rådgivning ved at ringe til os på 70261011.

 

SORTERING