Danmarks billigste leverandør inden for skadedyr.

 Om Skadedyrs-fri.dk  Forretningsbetingelser  Cookiepolitik

  ALTID BILLIG FRAGT TIL DIN DØR
BESTIL I DAG - FRA 49 DKK

FIND OS PÅ FACEBOOK  

 


Se alle tilbud
 

Fugle Skræmmer


Find den rigtige fugleskræmmer

Her på siden finder du vores store og varierede udvalg af produkter, som er udviklet til at skræmme fugle væk. Her finder du helt sikkert en metode, som passer til dit behov, når du gerne vil have afgrøderne fra din køkkenhave i fred eller nyde roen i haven uden skræppende fugle.

 

Der kan være mange grunde til, at man gerne vil slippe af med fugle omkring ens have og bolig. Hvis du har en køkkenhave, hvor du dyrker forskellige slags grøntsager, krydderurter eller andre spændende afgrøder, så kender du sikkert til konkurrencen fra forskellige slags fugle, som også gerne vil smage på afgrøderne. Det forhindrer og forsinker dit arbejde og i værste fald går høsten tabt.

 

Selvom vi ikke længere sulter, når høsten i vores køkkenhaver slår fejl, så er det irriterende at se sit hårde arbejde gå til spilde på grund af fugle eller andre skadedyr. Det samme gælder for de planter og blomster, som du har valgt til at vokse i din have. Her kan fugle også ødelægge resultatet, give dig ekstra arbejde og forsinke de projekter, som du havde planlagt.

 

Slip for fugle med en fugleskræmmer

Heldigvis har vi specialiseret os i fugle skræmmer produkter, og vi har et varieret udvalg, som løser de flestes behov. Du finder de klassiske fugleskræmmere, der er udformet som rigtige rovfugle. Disse skræmmere kan man ofte se på markeder verden over, hvor de livagtige kopier både skræmme de skadelige fugle væk og forvirrer nysgerrige fuglekiggere, som nemt forveksler dem med rigtige fugle. Du finder f.eks. en hejre, som er 73 cm. høj, en høg, ugle, stork, svane og flere andre slags fugle, som signalerer at haven er et farligt sted at opholde sig for de mindre fugle, som forårsager problemer i haver og på marker.

 

Vi har også skræmmekanoner, som ved hjælp af gas er et effektivt middel, når det handler om at skræmme fugle og andre dyr. Vi har også fuglepigge, hvis du har problemer med duer omkring din bolig. Duernes lyde kan være yderst generende og deres efterladenskaber skaber hurtigt et stort svineri, der hvor duerne holder til. Du kan også skræmme duerne med skræmmefugle, hvis det passer bedre til dig.


Vi har et stort udvalg af skræmmefugle produkter

Vi har samlet et stort udvalg af produkter, som løser de flestes behov på effektiv vis uden brug af giftstoffer eller skadelig kemi. Det handler om at gøre området skræmmende for uønskede fugle, og til det kan man gøre brug af forskellige metoder.

 

Den rigtige metode kommer an på dit behov. Vi har stor viden om de produkter, som vi har samlet her på siden og om skadedyrsbekæmpelse generelt. Vi hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål til de forskellige produkter, så du kan få et vellykket resultat første gang og slippe af med irriterende fugle, som både skaber visuelle og praktiske udfordringer for beboere over hele landet.

 

Vi glæder os til at høre fra dig, så vi sammen kan finde en løsning på dit skadedyrsproblem.

 

SORTERING