Danmarks billigste leverandør inden for skadedyr.

 Om Skadedyrs-fri.dk  Forretningsbetingelser  Cookiepolitik

  ALTID BILLIG FRAGT TIL DIN DØR
BESTIL I DAG - FRA 49 DKK

FIND OS PÅ FACEBOOK  

 


Se alle tilbud
 

Skræmmere mod rotter


Rotteskræmmer - find effektive produkter

 

"Jeg har fået rotter" er fire ret skræmmende ord. Heldigvis er der hjælp at hente. Med en effektiv rotteskræmmer kan du sende rotterne væk. Du kan sågar forebygge, at de kommer igen. Det er på sin vis en mere optimal og langtidsholdbarhed løsning at bruge en ultralydsskræmmer frem for gift og traditionelle fælder. Specielt hvis rotter er et skadedyr, du er meget plaget af. Her i kategorien finder du flere smarte produkter, som holder rotterne væk - både indendørs og udendørs. Tag et kig og kontakt os endelig, hvis du har brug for råd og vejledning til produkterne.

 

Rotte skræmmer - her er 5 fordele

 

Hvad er en rotteskræmmer egentligt for en størrelse? Det er et lille produkt, som via ultralyd sender lyde ud på en frekvens, som er meget generende for rotter og andre små skadedyr. Men hvad er grundene til at vælge denne løsning?

 

1. Det er nemt - sæt den i stikkontakten og tænd for den

2. Det er billigt - skræmmeren koster mere end en simpel fælde, men kan bruges igen og igen

3. Det er dyrevenligt - i modsætning til rottegift og fælder dræber du ikke nogle skadedyr med en ultralydskræmmer

4. Det er sikkert - rotteskræmmeren er ikke farlig for mennesker

5. Det er smart - ikke noget med at fjerne døde rotter fra fælder. De smutter selv, når de hører lyden fra ultralydsskræmmeren

 

Hvordan kan du skræmme rotter væk?

 

Med en rotteskræmmer er svaret. Dette ultralydsprodukt virker døgnet rundt, hvor det udsender lyde, som er ubehagelig for rotterne. Det er så generende, at rotterne ikke har lyst til at opholde sig i nærheden af skræmmeren. Ja, det lyder måske for godt til at være sandt. Men det er ikke løgn. Du kan skræmme rotter væk via lyd med dette smarte produkt. Vælg selv om du vil have en rotteskræmmer, der sættes direkte i stikkontakten, eller om du har behov for en skræmmer med ledning på. Denne er ideel til udendørs brug, hvor skræmmeren f.eks. skal stå i et udeområde, hvor rotterne ofte opholder sig.


Ultralyd er en effektiv rotte afskrækker

 

Ultralyd er meget effektivt til at skræmme rotter væk med. Det dræber ikke rotterne, men får dem til at tage benene på nakken. Det er en mere dyrevenlig måde at slippe af med skadedyr på end at dræbe dem. Samtidig er det også et godt produkt, hvis du ønsker at forebygge ny forekomst af rotter.

 

Køb en elektronisk rotteskræmmer

 

Skadedyrsfri forhandler et bredt sortiment af rotteskræmmere. Du finder dem alle lige her. Det er nogle af de bedste på markedet, og de fås i flere prisklasser og til forskellige behov. Om du f.eks. har brug for et produkt med længere rækkevidde eller en pakke med flere ultralydsskræmmere i.

 

Du er altid velkommen til at give os et kald eller et skriv, hvis du har brug for gode råd til at bekæmpe rotter. Vi kan vejlede dig i brugen af alle vores produkter. Vi sender hurtigt, giver billigt fragt og har nogle af de bedste priser.

SORTERING