Danmarks billigste leverandør inden for skadedyr.

 Om Skadedyrs-fri.dk  Forretningsbetingelser  Cookiepolitik

  ALTID BILLIG FRAGT TIL DIN DØR
BESTIL I DAG - FRA 49 DKK

FIND OS PÅ FACEBOOK  

 


Se alle tilbud
 

Dræbersnegle


Er du haveejer, er du formentligt stødt på dræbersnegle i dit bed, din køkkenhave eller på græsplænen. De forhadte snegle kommer som en træls, uanmeldt gæst, du har lyst til at sende hjem igen, så snart du ser den sidde og gnaske i din grønne salat.

 

Men fortvivl ikke. Vi har et stort udvalg af produkter, der kan hjælpe dig af med de små skadedyr. Vores udvalg dækker over de bedste produkter på markedet, så du er sikker på at slippe af med dræbersneglene og ikke mindst passe på din have.

 

dræber snegl

Hvis du ønsker at bekæmpe unyttige snegle i din have, er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden kan du finde de bedste produkter til dræbersnegle bekæmpelse.

Blandt udvalget finder du udelukkende produkter, der virker. Det gør, at du kan komme i gang med det, mange haveejere ser som en kæmpe uoverkommelig opgave over sommeren: dræb dræbersnegle.

 

Med vores udvalg af effektive produkter får sneglene kamp til stregen, og vigtigst af alt sparer du tid og kræfter, som du kan bruge på noget, du synes er mere interessant end at bruge tid på dræbersnegle bekæmpelse.

 

Udvalget spænder over alt fra fælder til sneglemiddel og alt midt i mellem. Derudover får du altid billig fragt fra 39 kr samt hurtig levering, så du kan komme i gang med bekæmpelsen snarest muligt.

 

En af de mest velkendte dræbersnegle, er nok den, der bærer den rødbrun farve. Men der findes også snegle i andre kulører. Du kan således også få besøg af nogle, der er brune og nogle, der i farven tenderer mere over i det sorte.

Der er sågar fundet nogle, der er hvidlige i farven. Det kan derfor være svært at vide, om det er en såkaldt nyttesnegl, der er på uanmeldt havebesøg, eller om det er den slags snegl, man helst ser forsvinde.

 

Et af de kendetegn, du kan lægge mærke til for at bestemme, hvilken snegl der netop nu sidder og hyggespiser dine planter, er at kigge på striberne på fodbræmmen. Fodbræmmen er den "stribe", der er nederst på sneglen - dens fødder.

 

Hvis fodbræmmen har tydelige striber, der går på tværs, kan det være et tegn på, at du har besøg af den iberiske skovsnegl, som dræbersneglen mere formelt hedder.

 

Hvis vi spoler tiden tilbage til dengang, de danske haveejere første gang stiftede bekendtskab med "det sorte får" i snegleflokken, opstod der i havekredse mange gode og mindre gode forslag til, hvordan man bedst holdt sneglene ude af sin egen have.

 

I dag ved vi, at for at komme sneglen til livs, kræver det den helt rigtige tilgang med de helt rigtige produkter. Der findes et utal af metoder til at slippe af med det uønskede skadedyr, og vi har taget første skridt for at gøre det lettere for dig. Vi har nemlig udvalgt de mest effektive produkter på markedet.

 

En effektiv bekæmpelse af dræbersnegle vil resultere i en have, der trives, og hvor du kan nyde havens planter og blomster uden at være bange for, at den nærmest altædende snegl slår til.

 

Blandt de metoder der er til bekæmpelse af dræbersnegle, kan du finde noget meget effektiv gift dræbersnegle. Effektiv dræbersnegle bekæmpelse er en, der bekæmper sneglen, inden den har slået sig løs og holdt ædegilde i din have.

 

Med andre ord vil det give god mening at finde et middel, der forhindrer sneglen i at lade sin sult gå ud over dit bed - fremfor at du først slipper af med den, efter den har spist alt, den finder interessant på sin vej.

 

dræbersnegle gift

Et effektiv middel til dræbersnegle bekæmpelse er, at du holder godt øje med, hvor i din have sneglene virker til at trives bedst. På den måde har du en klar idé om, hvor du kan igangsætte den effektive dræbersnegle bekæmpelse, så de virkelig føler sig uvelkomne hos dig.

 

Og når du går i gang med arbejdet, så husk at det er gavnligt på flere planer. Det er nemlig ikke kun en gevinst for din have at gå til kamp mod dræbersneglen; det er også til gavn for hele den danske natur, da denne snegl er invasiv og derfor uønsket. Den er nemlig ikke en del af den oprindelige danske natur, og man anser sneglen som en, der ødelægger forholdene for andre arter. Derfor gør du også naturen i Danmark en tjeneste allerede nu ved at overveje, hvilke produkter der kan hjælpe bekæmpelsen på vej.

 

Det er derfor, det helt rette sted, du kigger netop nu, for hos Skadedyrsfri præsenterer vi det største udvalg til dræbersnegle bekæmpelse.

Og skulle du få brug for et godt tip eller blot et svar på spørgsmålet: hvordan dræber man dræbersnegle, så sidder vi klar til at give gratis råd og vejledning pr. telefon.

SORTERING