Danmarks billigste inden for algebekæmpelse

 Om Skadedyrs-fri.dk  Forretningsbetingelser  Cookiepolitik

  ALTID BILLIG FRAGT TIL DIN DØR
BESTIL I DAG - FRA 55 DKK

FIND OS PÅ FACEBOOK  
TILMELD NYHEDSBREV  

Se alle tilbud
 

Myrelokkedåser


Stort udvalg af myrelokkedåser

Her på siden finder du et stort udvalg af myrelokkedåser fra alle de kendte mærker. Myrelokkedåser er gode til bekæmpelse af myre indendørs, når myrerne kommer ind i myrelokkedåsen og kommer i kontakt med giften vil de dø forholdsvist hurtigt efter. Man stopper dermed hurtigt og nemt de myre der allerede er kommet ind i huset, men behandlingen er dog ikke forebyggende eller effektiv mod selve boet, Vi anbefaler derfor at du kombinere behandling af myrelokkedåser med myregift til udvanding, du får en langt mere effektiv behandling ved at bruge myrelokke dåser indendørs og udvandings produkterne udendørs. Vi anbefaler du vander rund langs hele husets sokkel 2 gange med 1-2 ugers mellemrum, vi kan anbefale Baythion D mod myre til udvanding 250ml.

 

Myrelokkedåser hvilke er bedst ?

Vi har gennem tiden testet en lang række myrelokkedåser men uden af finde en der kan løse myre problemet alene, uden også at skulle behandle med andre produkter samtidig. Den eneste løsning vi har fundet som løser myreproblemet 100% er ved at lave myrelokkedåserne selv, det gøres ved at købe tomme myrelokkedåser og sprøjte Max Force Quantum ind i dåsen. På denne måde får du den mest effektive myrelokkedåse som kan anvendes overalt og endda genopfyldes igen og igen. Du kan se på videoen nedenfor hvordan Max Force Quantum virker. Dog sælges Max Force Quantum kun til kunder med CVR. nr. du finder varerne her: Myregift GEL

 

Se Video af Max Force Quantum her:

 

 

Myrelokkedåser eller spray hvor bruges de forskellige produkter?

Når man skal laver en myrebekæmpelse kan man vælge om det skal være en indvendig, udvendig behandling eller begge dele. 

Vælger du den udvendige behandling vil vi anbefale at sprøjtet med langtidsvirkende myregift, vælger du både den udvendige behandling og den indvendige behandling vil der anbefales at sprøjtet med langtidsvirkende myregift langs sokkel men også at blive sat myrelokkedåser op de steder det giver mening eller blive lagt dråber med Max Force Quantum strategiske steder.

SORTERING