Danmarks billigste leverandør inden for skadedyr.

 Om Skadedyrs-fri.dk  Forretningsbetingelser  Cookiepolitik

  ALTID BILLIG FRAGT TIL DIN DØR
BESTIL I DAG - FRA 49 DKK

FIND OS PÅ FACEBOOK  

 


Se alle tilbud
 

Myrelokkedåser


Stort udvalg af myrelokkedåser

Her på siden finder du et stort udvalg af myrelokkedåser fra alle de kendte mærker. Myrelokkedåser er gode til bekæmpelse af myre indendørs, når myrerne kommer ind i myrelokkedåsen og kommer i kontakt med giften vil de dø forholdsvist hurtigt efter. Man stopper dermed hurtigt og nemt de myre der allerede er kommet ind i huset, men behandlingen er dog ikke forebyggende eller effektiv mod selve boet, Vi anbefaler derfor at du kombinere behandling af myrelokkedåser med myregift til udvanding, du får en langt mere effektiv behandling ved at bruge myrelokke dåser indendørs og udvandings produkterne udendørs. Vi anbefaler du vander rund langs hele husets sokkel 2 gange med 1-2 ugers mellemrum, vi kan anbefale Baythion D mod myre til udvanding 250ml.

 

Myrelokkedåser hvilke er bedst ?

Vi har gennem tiden testet en lang række myrelokkedåser men uden af finde en der kan løse myre problemet alene, uden også at skulle behandle med andre produkter samtidig. Den eneste løsning vi har fundet som løser myreproblemet 100% er ved at lave myrelokkedåserne selv, det gøres ved at købe tomme myrelokkedåser og sprøjte Max Force Quantum ind i dåsen. På denne måde får du den mest effektive myrelokkedåse som kan anvendes overalt og endda genopfyldes igen og igen. Du kan se på videoen nedenfor hvordan Max Force Quantum virker. Dog sælges Max Force Quantum kun til kunder med CVR. nr. du finder varerne her: Myregift GEL

 

Se Video af Max Force Quantum her:

 

 

Myrelokkedåser eller spray hvor bruges de forskellige produkter?

Når man skal laver en myrebekæmpelse kan man vælge om det skal være en indvendig, udvendig behandling eller begge dele. 

Vælger du den udvendige behandling vil vi anbefale at sprøjtet med langtidsvirkende myregift, vælger du både den udvendige behandling og den indvendige behandling vil der anbefales at sprøjtet med langtidsvirkende myregift langs sokkel men også at blive sat myrelokkedåser op de steder det giver mening eller blive lagt dråber med Max Force Quantum strategiske steder.

 

Myrelokkedåser - stort udvalg


Myrelokkedåser er en klassisk og effektiv løsning til bekæmpelse af myrer. Dåsen kan placeres, hvor myrer færdes både inde og ude. De bliver lokket ind i dåsen og dræbt af giften efter få timer. Det er simpelt og lige til. Du skal ikke gøre så meget andet end at placere myredåserne de rigtige steder og vente på de virker. Jo større myreproblemet er, des flere dåser kan du stille frem. Ligesom du kan placere dem forskellige steder i boligen, hvis du har mistanke om, at myrerne kommer ind flere steder fra.

 

Udforsk vores sortiment og find billige myrelokkedåser til indendørs og udendørs brug. Vi hjælper dig gerne med at vælge den rigtige slags til dit behov. Kontakt os endelig for at få gode råd. Husk også, at vi sender hurtigt og fra 39 kr. Nemmere og billigere bliver det ikke at få leveret dine myrelokkedåser lige til døren.

 

 

Effektiv myrelokkedåse med gift

Myrelokkedåsen er kendt som værende meget effektiv. Den er nem at bruge. Du skal blot tage den ud af pakken og stille den, hvor der er myrer i dit hus. Placer den enten indenfor eller udenfor. Myrelokkedåser kan bruges til bekæmpelse overalt. Jo større problemet er, des flere lokkedåser bør du stille op. De kan typisk stå i flere måneder og stadig være effektive. Det betyder dog ikke, at problemet ikke bliver løst før. Men ved at have dåsen stående fremme i en længere periode, kan du undgå at problemet med myrer opstår igen. Det er altid bedre at være på den sikre side.

 

 

Brug myredåser til at bekæmpe dine skadedyr

Skadedyrsfri tilbyder et stort sortiment af skadedyrsbekæmpelsesprodukter. Dåser med myregift har vi mange af. Der findes flere forskellige slags. Nogle af dem er:

 

Myredåser med honning

Lokkedåser med gift

Myrelokkedåser til gel

Lokkedåser til permanent bekæmpelse

Myrelokkedåser udendørs

 

Lokkemidlerne kan have forskellige indhold og egenskaber. De fungerer dog rent praktisk på samme måde. Det vil sige, at de er fyldt med lokkemiddel, der får myrer til at bevæge sig ind i dåsen. Nogle af dåserne er endda så effektive, at giften bliver transporteret med tilbage til myreboet, så du kan komme dit problem med disse skadedyr fuldstændig til livs.

 

Derfor skal du vælge myregift dåser

Det er en nem og praktisk løsning. Den kræver ikke specielt meget af dig. Og ja det ser måske ikke flot ud at have myredåser stående i bryggerset eller på badeværelset. Men det er et ret godt alternativ til at have myrer kravlende rundt i dine rum. Du bør vælge denne løsning, når du ikke selv har tid til at spraye eller drysse myregift ud.

 

Benyt myrelokkedåse indendørs og bliv myrefri

Hvad er din foretrukne myrelokkedåse pris? Hos Skadedyrsfri kan du altid købe produkterne mod myrer til en fornuftig pris. Vi mener, at det skal være billigt for dig at komme myrer til livs. Derfor har vi samlet et bredt sortiment af produkter til fordelagtige priser. Fragten koster fra 39 kr., og vi sender hurtigt. Kontakt os gerne for gode råd og vejledning.

SORTERING