Danmarks billigste inden for algebekæmpelse

 Om Skadedyrs-fri.dk  Forretningsbetingelser  Cookiepolitik

  ALTID BILLIG FRAGT TIL DIN DØR
BESTIL I DAG - FRA 55 DKK

FIND OS PÅ FACEBOOK  
TILMELD NYHEDSBREV  

Se alle tilbud
 

MYRELOKKEDÅSE 4 STK TIL INDENDØRS BRUG


126,95 DKK
 

 


Myrelokkedåse hjælper til et myrefrit hjem. Kan anvendes overalt i og omkring huset. En pakke indeholder 4 myrelokkedåser. 

    • Effektiv
    • Nem at anvende
    • Lugtfri
    • Ingen døde myrer efterlades omkring lokkedåsen


Brugsanvisning:

Myrer tiltrækkes af søde sager, og går gerne langt efter sin søgen for mad, og tager ikke altid det første bedste. Inden udsætning af myrelokkedåsen, sørg derfor for, at rummet hvor myrerne skal bekæmpes er fri for madrester og rengjort. Madrester og spildte væsker kan forringe lokkedåsens effekt. Undersøg hvor myrerne kommer ind, og hvor de færdes. Placér myrelokkedåsen ved indgangsstedet eller på myrernes gangstier.

Umiddelbart efter, at lokkedåsen er placeret på f.eks. køkkengulvet, er det tilfældigt om en myre i sin søgen efter mad, går ind i lokkedåsen. I første omgang kan det derfor se ud som om myrerne ikke vil ind i lokkedåsen, men så snart den første myre har været inde i dåsen, vil den på vej tilbage til myretuen afgive duft, der signalerer, at her er der noget at hente. Man skal derfor ikke gøre rent rundt om lokkedåsen, når myrerne er begyndt at gå derind!

Myrerne dør normalt inden for de første timer, efter at de har spist af lokkemaden. Hvis myrerne efter 4-5 timer ikke har interesse for myrelokkedåsen, kan det være en god idé at rykke lidt på den.  

Analyse:  1% w/w azamethiphos(10 mg pasta/dåse)

Indhold: 4 stk. lokkedåser som aktiveres når de klikkes fri fra rammen


FILER
Sikkerhedsdatablad