Danmarks billigste leverandør inden for skadedyr.

 Om Skadedyrs-fri.dk  Forretningsbetingelser  Cookiepolitik

  ALTID BILLIG FRAGT TIL DIN DØR
BESTIL I DAG - FRA 49 DKK

FIND OS PÅ FACEBOOK  

 


Se alle tilbud
 

Myregift spray


Myre spray til effektiv bekæmpelse


Myrer er et kæmpe problem for mange danskere. De sniger sig ind i dit hus, uden du ser det komme. De kan bevæge sig ind af de mindste små sprækker og åbninger. Det er specielt om sommeren, hvor der er højsæson for myrer. Her er det bare med at have et par gode myre spray flasker liggende klar på lager. Dem finder du her hos Skadedyrsfri. Vi fører et bredt sortiment af skadedyrsbekæmpelsesprodukter - også mod myrer. Se alle sprays her på siden - og kontakt os endelig for gode råd og vejledning til produkterne.

 

Sådan bruger du myrespray udendørs

 

Myregift på spray kan både bruges inde og ude. For ligesom det kan være et stort problem, at myrer finder vej ind i dit bolig, er det også ret irriterende at sidde blandt myrer hver dag ude på terrassen. Med en af vores effektive sprays kommer du let dette problem til livs. Du sprøjter blot, der hvor myrerne holder til udenfor - og vupti! Du vil se en øjeblikkelig virkning. Myrerne dør af giftmidlet, der sprayes omkring dem. Midlet bliver ofte ved at have effekt i flere dage.

 

Stort udvalg af myrer spray

 

Hvordan holder du bedst myrer væk? En effektiv spray er altid en god løsning. I vores sortiment finder du forskellige myrespray produkter i flere varianter og størrelser. Opdag blandt andet:

 

- Sprays mod myrer og andre insekter

- Myresprays til myreboet

- Indendørs spray

- Udendørs spray

 

Om du vælger et decideret myreprodukt eller et universalprodukt mod flere typer insekter, vil du ofte se en hurtig virkning. Myrerne dør simpelthen med det samme, de udsættes for giften. Skulle du have opsporet myreboet, hvor de kommer fra, finder du også en spray med dyse. Med denne kan du spraye giften direkte ned i myreboet. Alt efter om dit myreproblem er inde eller ude, finder du sprays egnet til hvert af disse formål.


Vælg myregift spray til at holde myrer væk

 

Hvorfor vælge myregift på spray frem for nogle af de andre produkter, der findes på markedet? Det skal vi sige dig. Med en myrespraydåse får du:

 

- Øjeblikkelig virkning - du kan dræbe myrerne med det samme

- Effekt her og nu - du kan spraye direkte på myrerne frem for at sætte lokkedåser ud

- Sikker bekæmpelse - dine børn og kæledyr bliver ikke syge ved eventuel kontakt med produktet

 

Brug spray mod myrer i dag

 

Klar til at investere i effektive myrebekæmpelsesprodukter? Slå dig løs i vores store udvalg. Vi har samlet alverdens produkter, der hjælper dig med at komme myrerne til livs på en hurtig og effektiv facon. Vi leverer varerne indenfor få dage og sender dem fra kun 39 kr. i fragt. Det er nemt og billigt at blive myrefri med Skadedyrsfri.dk

 

Skulle du være i tvivl om, hvilket produkt du skal vælge eller har du spørgsmål til et konkret myresprayprodukt? Du er altid velkommen til at kontakte os - det er selvfølgelig gratis at få gode råd med på vejen.

SORTERING