Danmarks billigste leverandør inden for skadedyr.

 Om Skadedyrs-fri.dk  Forretningsbetingelser  Cookiepolitik

  ALTID BILLIG FRAGT TIL DIN DØR
BESTIL I DAG - FRA 49 DKK

FIND OS PÅ FACEBOOK  

 


Se alle tilbud
 

Hvepse


hvepse bekæmpelse

Hvepse bliver tiltrukket af vores fødevarer, når vi spiser ude. Sørg for at fjerne madvarer så snart, du er færdig med at spise. Og sørg også for, at din skraldespand er tillukket eller tømt. Hvis du er plaget af hvepse i haven, kan du opsætte hvepsefælder eller bruge en hvepsespray til bekæmpelse af hvepse. De fleste hvepse og gedehams lever i deres bo, som er placeret under jorden eller i hule træer. Et hvepsebo er næsten altid enten i jorden eller tæt på træværk. Fx ved brændestablen eller under tagudhænget. Et hvepsebo består af nogle papirlignende flader, der er sammenflettede. Hvis du opdager et hvepsebo, og du gerne vil have det væk, er der flere ting, som du kan gøre. Det er nemmest at fjerne et hvepsebo tidligt på sommeren, da hvepseboet ikke er bygget færdigt, og derved ikke er så stort som i august og september. Og tidligt på sommeren indeholder boet ikke så mange hvepse endnu, når det ikke er så stort. Når du skal fjerne et hvepsebo, så tag for en sikkerheds skyld noget tætsiddende tøj på, så hvepsene ikke kan flyve ind under tøjet og derved stikke dig. Hvepse stikker især, hvis de føler sig fanget og ikke kan komme ud. Her hos Skadedyrs-fri har vi hvepse gift, som du kan sprøjte ind i hvepseboet, så hvepsene dør. Følg anvisningerne på vores produkter og vent til hvepsene er døde. Herefter kan du let fjerne hvepseboet. Hold en stor affaldspose under boet, når du fjerner det.

 

hveps fælde

Der er vist ingen af os, der bryder os om at have en masse hvepse omkring os. For de fleste af os er hvepsestik ikke farlige, men det gør ondt at blive stukket af en hveps, og stikket klør og er irriteret i op til 24 timer efter. Børn og ældre mennesker reagerer oftest kraftigere på et hvepsestik. Der er også en del mennesker her i Danmark, der får en allergisk reaktion som følge af et hvepsestik. Ved kraftige reaktioner som svimmelhed, utilpashed og opkastfornemmelser bør du søge læge. Ligeledes hvis du bliver stukket i mund, svælg eller uden på halsen.

Hos Skadedyrs-fri kan du få mange forskellige slags hvepse bekæmpelse. Vi har både gift pulver til hvepse, hvepsefanger væske, hvepsefanger i glas mm. Vores produkter er designet til at bruge i haven, og de er lette at bortskaffe bagefter.

 

hvepse fælde

Vores Green Protect fælde er beregnet til hvepse og flyvende insekter. Ved hjælp af en ugiftig opløsning bliver hvepse, fluer og andre flyvende insekter i haven lokket ind i fælden. En effektiv hvepsefanger, der er designet til brug i haven. Det er let at bruge og bortskaffe. Man kan købe et genanvendeligt refill-produkt separat. Green Protect fælden er effektiv i op til seks uger og derved en rigtig god hvepse bekæmpelse. Du kan også vælge at købe vores Green Hero Frost produkt, der en en frysespray. Dette er en meget human hvepse bekæmpelse, da den ekstremt lave temperatur på ca. -45 til -50 grader øjeblikkeligt slår hvepsen ihjel. Og så er produktet 100 procent giftfrit.

 

hvepsefælde

Der findes syv forskellige arter af hvepse/gedehamse. Det kan være svært at kende forskellen på de forskellige arter. Størrelsen varierer mellem arterne. En typisk dansk sommerhveps bliver mellem 11-16 mm. Hvepsedronningen er dog større og bliver ca. 20-22 mm. En stor gedehams bliver 20-25 mm lang, mens deres dronning bliver helt op til 30 mm. Gedehams findes særligt på landet. En arbejder-hveps bliver ca. fire uger gammel. De første to uger af dens levetid, bruger den på at samle føde, og den sidste uge bruger den på at forsvare hvepseboet. Hvepse kan ikke lave honning. Det er kun bier, der omdanner nektar til honning. Hvepse spiser også nektar, og de er ret vilde med sukker. Pas på, når du samler nedfalden frugt under dine frugttræer, for hvepsene sidder tit og spiser det modne frugtkød. Her vil det være en fordel med en hvepse bekæmpelse i form af vores Swissinno hvepsefælde til at hænge op på eller ved frugttræerne. Fælden er inklusiv et hvepsefælde lokkemiddel, som opblandes med lunkent vand.

 

hvepse fælder

Hvis du er på udkig efter en effektiv hvepse bekæmpelse, så kig her på vores udvalg af gift mod hvepse. En hvepsespray er en effektiv gift til hvepse. Sprayen kan anvendes mod den enkelte hveps eller hele hvepseboet. Vores hvepsespray er monteret med en speciel og kraftig sprøjtedyse, der gør, at du kan bekæmpe hvepsene i god og sikker afstand. Sprayens aktivstof er udvundet af krysantemumblomster. En anden og nem form for hvepsebekæmpelse kan også være at udtænke den rigtige beplantning omkring din terrasse. Hvepse elsker blomster, så plant i stedet en hvepse afskrækker ved terrassen. Hvepse bryder sig nemlig ikke om alle former for pebermynte, citrontimian og eukalyptus, og disse planter og krydderurter er da fine at kigge på ud over, at hvepsene ikke gider være der.

SORTERING