Danmarks billigste leverandør inden for skadedyr.

 Om Skadedyrs-fri.dk  Forretningsbetingelser  Cookiepolitik

  ALTID BILLIG FRAGT TIL DIN DØR
BESTIL I DAG - FRA 49 DKK

FIND OS PÅ FACEBOOK  

 


Se alle tilbud
 

Mår, mink, ilder og lækat


Effektiv mår bekæmpelse

Mår er et skadedyr, man som husejer må tænke over. Husmår kan være et særdeles irriterende bekendtskab. Ikke nok med at måren er en larmende gæst, som har det med at larme i de tidlige morgentimer og om aftenen, når man er gået til ro, så har dette skadedyr det også med at rive isolering i stykker om medbringe efterladenskaber fra i form af døde fugle fugle, hvilket kan skabe lugtgener. Man finder oftest måren på loftet, i motorrummet på køretøjer, i campingvogne og andre lune steder, hvor måren kan bygge sin rede. Det er nemt at se, og ikke mindst høre, at ens hjem er blevet indtaget af uindbudte gæster, og heldigvis findes der også effektive midler til bekæmpelse af husmår. Og vi er eksperter i disse midler og mår bekæmpelse i det hele taget.


Der findes nemlig en række effektive metoder, som man kan anvende, hvis man er plaget af mår på loftet. Vi har midlerne, og kender til de bedste metoder. Vi har lang erfaring med effektiv skadedyrsbekæmpelse, og hos os finder du det største udvalg af effektive midler mod skadedyr. Mange spørger os om husmår bekæmpelse pris, og det forstår vi godt. Det er heldigvis økonomisk overkommeligt, at slippe af med husmår. Og vi har de billigste priser.


Hos os finder du fælder, så du kan fange og aflive måren, eller slippe den fri i naturen igen, hvor de ikke kan ødelægge isolering eller skabe lugtgener med deres rovdyrsvaner. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige fælde, så du kan slippe for husmår på loftet.

 

Skræm mår på loft væk med duftposer

Hvis ingen af de fælder, som du finder hos skadedyrs-fri.dk falder i din smag, kan du også bruge duftposer til bekæmpelse af mår på loftet. Man kan nemlig skræmme husmår ved hjælp af naturligt fremstillede duftposer, som narrer måren til at tro, at der er fare på færde.

 

Slip af med mår på loftet med lyd

Ved hjælp af lydteknologi, kan man skræmme og stresse måren så meget, at den ikke længere kan kan leve på dit loft, i din garage eller andre steder i hjemmet. Lydteknologi løser problemet effektivt, og måren flytter selv. Lyden er ikke generende for mennesker.

 

Slip af med husmår på loftet med pigge

Med prikka strips kan mår bekæmpes effektiv med pigstrips, som kan blokere mårens indgangsveje til loftet, eller det rum, som du ønsker at beskytte, så måren ikke længere kan leve her. Igen en effektiv løsning til at slippe af med mår uden gift eller andre skadelige stoffer, som også vil genere dig og din familie.

 

Kontakt os for råd til husmår bekæmpelse

Vi har lang erfaring med skadedyrsbekæmpelse, og kan derfor være behjælpelige med effektive råd og vejledning til udryddelse af mår på loftet eller andre skadedyr. Vi kan hjælpe dig med effektive metoder, så du slipper af med de skadedyr, som udgør en gene i dit hjem. Vi glæder os til at høre fra dig, så vi sammen kan finde den mest effektive løsning på dit problem.

SORTERING