Danmarks billigste leverandør inden for skadedyr.

 Om Skadedyrs-fri.dk  Forretningsbetingelser  Cookiepolitik

  ALTID BILLIG FRAGT TIL DIN DØR
BESTIL I DAG - FRA 49 DKK

FIND OS PÅ FACEBOOK  

 


Se alle tilbud
 

Skægkræ / sølvfisk


Skægkræ er et voksende problem i Danmark

De fleste kender skadedyr som sølvfisk, men et nyt ligende skadedyr ved navnet Skægkræ spreder sig i med stor fart i Danmark, Det kan være svært at se forskel på de 2 skadedyr, et Skægkræ har nogen karakteristiske lange "antenner" og er typisk større end sølvfisk, og har “skæg” langs kroppen, deraf navnet skægkræ. Behandlingen er dog den samme om du har sølvfisk eller skægkræ, så du risikere ikke at købe de forkerte fælder eller gifte. Har du fået skægkræ i din bolig så vil de sprede sig til dele boligen! det derfor vigtigt med en hurtig og effektiv bekæmpelse af skægkræ, Sølvfisk holder sig typisk til badeværelset eller køkkenet

 

Bekæmpelse af skægkræ

Man har i Norge længe været plaget af skægkræ og har derfor langt større erfaring end vi endnu har i Danmark, Undersøgelser fra Norge viser hvilke metoder der er 

mest effektiv i bekæmpelsen af skægkræ. I september 2019 publicerede FHI (Folkehelseinstituttet) en ny undersøgelse, hvor ædegift - i dette tilfælde 'Advion ant' eller 'Advion Cockroach' - kombineret med grundig rengøring forud for behandling var meget effektiv. Ved har ved skadedyrs-fri.dk også gode erfaringer med ædegiften Maxforce Platin & sprøjtegiften K-Othrine Partix, ædegiften placeres i små dråber langs lister og andre naturlige gemmesteder for skægkræ. Behandlingen må forventes at skulle være langvaring, undersøgelser viser at efter 4-12 uger er bestanden af skægkræ blev reduceret med over 90 % men det betyder også at man ikke skal stoppe behandlingen før man er helt sikker på alle skægkræ er døde.

 

Gift og fælder til skægkræ

Her på hjemmesiden finder du en lang række produkter i form af fælder og gift til skægkræ, fælder er super gode til at konstatere om det er sølvfisk eller skægkræ men har, fælderne er også gode til at vise omfanget af det problem man har med skægkræ, de fleste fælder vi har er klisterfælder som betyder at når sølvfisk eller skægkræ får i fælden vil limen gøre at den sidder fast og ikke kan komme fri, man kan på den måde bruge fælderne til at holde øje med mægden af sølvfisk eller skægkræ i huset og ligeledes til at identififere om der er tale om sølvfisk eller skægkræ. Vores anbefalinger er derfor altid at starte med fælder der indeholder lim inden man bruger en masse penge på ædegift eller andre dyre behandlingsmetoder.

 

Her får du en effektiv sølvfisk fælde

Sølvfisk og skægkræ er skadedur, som spreder sig med stor hast i Danmark. Sølvfisken har været en ubuden gæst i mange år, hvorimod det ligende skadedyr, skægkræet, er en nyere udbudet gæst på vores breddegrader, som formerer sig med stor hast. Den hurtige formering betyder, at mange danskere er interesserede i bekæmpelse af skægkræ og sølvfisk.

Heldigvis findes der effektive metoder til bekæmpelse af sølvfisk og skægkræ. Selvom der er små biologiske forskelle på de to skadedyr, kan man anvende de samme midler til bekæmpelsen af dem. Og de midler finder man hos skadedyrs-fri.dk, hvor vi har samlet et stort og varieret udvalg af gifte og fælder, som kan gøre din bolig fri for sølvfisk og skægkræ.

 

Sølvfisk gift til dit behov

Hvis man først oplever sølvfisk på sit badeværelse, hvor de oftest ses i starten, vil de før eller siden sprede sig til resten af boligen. Derfor spørger mange sig selv: Hvordan kommer man af med sølvfisk?

Her er gift et oplagt middel mod sølvfisk, og hos skadedyrs-fri.dk finder du et pænt udvalg af forskellige gifte, som hurtigt og effektivt fjerne sølvfisk og skægkræ

 

Slip for sølvfisk skægkræ

Vi har specialiseret os i effektiv sølvfisk og skægkræ bekæmpelse, og du finder en række forskellige produkter, som du kan anvende i bekæmpelsen af disse små skadedyr i dit hjem, hvor de hurtigt vil sprede sig fra badeværelset til resten af boligen. Hvis du ikke sørger for at fjerne dem fra din bolig.

Hvis man af forskellige årsager ikke ønsker at anvende gift i bekæmpelsen af sølvfisk og skægkræ, kan man anvende fælder, som man finder i vores sortiment. Det er nemt at finde en fælde, som passer til dine behov. En sølvfisk fælde og en skægkræ fælde fungerer nemlig på samme måde, og fælderne virker mod begge skadedyr.

 

Vi er eksperter i sølvfisk bekæmpelse

Vi har specialiseret os i at hjælpe de danske husejere, når de er på udkig efter midler mod skadedyr. Vi har samlet markedets bedste udvalg af produkter til bekæmpelse af skægkræ og sølvfisk, og vi hjælper dig gerne med at vælge lige netop de produkter, som passer til dit behov. Vores dygtige og hjælpsomme medarbejdere sidder klar ved telefonen, hvor de gerne giver gode råd og vejleding i forhold til skægkræ gift, fælder til savfisk eller nogle af de mange andre produkter, som vi har samlet i vores store sortiment.

 

Kontakt os i dag for bekæmpelse af sølvfisk

Vi sidder klar ved telefonerne, hvor vi giver gode råd og vejledning til bekæmpelse af sølvfisk og andre skadedyr. Vores medarbejdere kan svare dig på, hvordan bekæmpes sølvfisk, så tag kontakt til os via telefonen i dag. Så hjælper vi dig med at vælge de helt rigtige produkter, så du kan nyde dit hjem uden uindbudte skadedyr.

Vi har noget, som opfylder de flestes behov, så kontakt os i dag. Vi sender vores mange midler til effektiv bekæmpelse af skadedyr til kunder over hele landet, og vi glæder os til at modtage din bestilling.

 

 

 

SORTERING