Danmarks billigste leverandør inden for skadedyr.

 Om Skadedyrs-fri.dk  Forretningsbetingelser  Cookiepolitik

  ALTID BILLIG FRAGT TIL DIN DØR
BESTIL I DAG - FRA 49 DKK

FIND OS PÅ FACEBOOK  

 


Se alle tilbud
 

SØLVFISK- & SKÆGKRÆ FÆLDE 2 STK - FRA TRAP IT.


39,95  DKK
 

 


Vores Bedste limfælde til Dato!

 

Limfælde, specielt designet til sølvfisk og skægkræ, også kaldt skægget sølvkræ. Disse limfælder hjælper dig med at påvise og fange sølvfisk og skægkræ i hjemmet. Limfælderne er inklusiv madding, som øger sandsynligheden for fangst.

 

- Indhold: 2 fælder med lokkemad
- Fælderne er giftfrie og miljøvenlige
- Produceret i EU 

 

Køb sølvfisk- & skægkræ fælde 2 stk. Giftfri limfælde mod sølvfisk og skægkræ. Inkl. madding som øger sandsynligheden for fangst.

 

Soveværelset: Både skægkræ og sølvfisk trives i mørke områder, du bør derfor placere fælderne under sengen, møbler og andre genstande, hvor sølvkræ kan gemme sig.

 

Køkken: Skægkræ og sølvfisk kan findes i alle hjemmets rum, men de er meget almindelige i køkkenet, hvor der er mad og fugtigt. Placer fælder i nærheden eller indeni køkkenskabe, men også tæt på køleskab, fryser og opvaskemaskine.

 

Badeværelse: Skægkræ og sølvfisk findes ofte også badeværelset, her er varme og fugtit og her trives de. Denne fældet er af hård pap og anbefales ikke udsat for vand eller høj fugtighed. Så skal fælden bruges på badeværelset skal den stå et sted hvor den ikke får vand. Alternativ anbefales en fælde af hård plast, som er designet til formålet.

 

Kælder: Kælderen er et mørkt og fugtigt sted og her trives skægkræ og sølvfisk. Placer fælder i nærheden af vandrør, ventilationskanaler og andre indgangssteder til kælderen, Placer også ved vaskemaskine og tørretumbler og andre steder med varme.

 

Generelt: Placer fælderne tæt på væggene, hvor skægkræ ofte gemmer sig. Det anbefales KUN at bruge fælderne i de rum, hvor du har set de kravlende insekter. Sætter du fælder i rum, hvor der ikke er skægkræ, vil du få spredt sølvfisk/skægkræ til hele boligen.

 

TIPS:
- Husk at tjekke fælderne regelmæssigt og erstat fælden, hvis den er fyldt, beskadiget, våde eller mangler lokkemad.
- Det er ikke ualmindeligt, at der kan gå op til 1-2 uger før fangst. Når først et insekt er gået i fælden, følger flere efter.