Danmarks billigste leverandør inden for skadedyr.

 Om Skadedyrs-fri.dk  Forretningsbetingelser  Cookiepolitik

  ALTID BILLIG FRAGT TIL DIN DØR
BESTIL I DAG - FRA 49 DKK

FIND OS PÅ FACEBOOK  

 


Se alle tilbud
 

Facade-Imprægnering


Imprægnering af murværk - beskyt mod alger

Alger er en irriterende ting at kæmpe med. De genstridige alger kan gøre udseendet på dit murværk eller dine fliser træls at se på. Heldigvis er der råd for problemet. Du kan undgå alger på mursten og fliser ved blot at imprægnere dem. Det gør du med et effektiv flise- og facadeimprægneringsmiddel. Dette påføres med jævne mellemrum og forlænger levetiden på din facade, ligesom det holder din fliseterrasse fri for alger.

 

Skadedyrsfri forhandler ikke blot midler mod skadedyr. Vi fører også et bredt sortiment af produkter til hus og have. Heriblandt finder du vores imprægnering til murværk og fliser. Se nærmere på sortimentet her i webshoppen - og kontakt os endelig for råd og vejledning. Husk, at vi tilbyder hurtig levering og billig fragt fra 39 kr. Så du aldrig skal vente længe på at komme i gang med imprægnering af facader.

 

Foretag effektiv imprægnering af mursten

Det er ofte uundgåeligt, at der kommer alger på din facade. Det sker især, hvis din grund er beliggende i et fugtigt område. Det kan f.eks. være nær strand eller andet vand. Ligesom luften i sig selv også kan være fugtig. Mange døjer derfor med algebelægning på deres ellers så pæne murværk. Det behøver du ikke. Du kan på simpel vis forhindre dette i at ske ved blot at imprægnere din facade.

 

Fliseterrasser udsættes ofte for masser af regn og nedbør generelt. Det gør, at alger får gode betingelser for at gro. Men det behøver ikke være et problem. Med vores effektive imprægneringsmidler kan du forhindre, at algerne får gode betingelser for at gro på dine fliser.

 

Find de bedste murimprægnering produkter

Skadedyrsfri fører et stort sortiment af gode produkter til hus og have. Udvalget er bredt, og du finder flere gode imprægneringsprodukter heriblandt. De kan bruges til imprægnering af facade, men også til fliser. Du finder midlerne i flere størrelser. Vælg en stor dunk, hvis du har en stor facade eller en kæmpe fliseterrasse, der skal imprægneres. Du kan lige så godt købe stort ind, så du sparer penge på din imprægnering.

 

Vælg facade imprægnering for at undgå algebelægning

Hvis først algerne er opstået, hjælper det ikke med imprægnering af facaden. Du skal først have algerne væk med en effektiv rensning, før det giver mening at imprægnere. Når dette er gjort, kan du give dig i kast med 'projekt-imprægnering af murværk'. Midlet påføres bedst med en sprøjte eller andet værktøj egnet til formålet. Når du er færdig, kan du se frem til at have en flot og algefri facade hvert eneste år. Husk blot at bruge imprægnering af fliserne eller facaden én gang årligt.

 

Køb facadeimprægnering til fornuftige priser

Det skal ikke koste en formue at holde dine fliser eller din facade algefri. Af den grund har vi samlet et stort sortiment af gode imprægneringsprodukter til fornuftige priser. Dine andre fordele ved at handle hos os er:

 

- Fragt fra 39 kr.

- Hurtig levering

- Stort udvalg

- Billige priser

- Gratis rådgivning

 

Køb imprægnering til facaden i dag og undgå alger!

SORTERING    
Flex-Seal Facade & Fliseimprægnering ( Nano )
Mest solgte imprægnering! Kan bruges til Fliser & Facade