Danmarks billigste leverandør inden for skadedyr.

 Om Skadedyrs-fri.dk  Forretningsbetingelser  Cookiepolitik

  ALTID BILLIG FRAGT TIL DIN DØR
BESTIL I DAG - FRA 49 DKK

FIND OS PÅ FACEBOOK  

 


Se alle tilbud
 

Muldvarp


Muldvarpe fælder der virker

Muldvarper er en pestilens. De ødelægger din have og er svære at slippe af med. Heldigvis kan du komme problemet til livs ved at sætte effektive muldvarpe fælder ud i din have. Det hjælper vi dig med. Vi har samlet et bredt sortiment af nogle af de bedste fælder til bekæmpelse af muldvarpe. Se hele sortimentet lige her og opdag alt fra en muldvarpe saks, til en muldvarpeskræmmer samt klassiske fælder og giftmidler.

 

Vælg muldvarp fælder af god kvalitet

Hos Skadedyrsfri er vi eksperter i at bekæmpe skadedyr. Muldvarper er ingen undtagelse. Vi ved lige, hvad der virker mod dem. Alle de bedste midler har vi samlet her i sortimentet. Du finder blandt andet:

 

Muldvarp saks

Muldvarpe skræmmer

Gift/gas

Duftposer

Tunnelfælde

 

Der er fælder og midler til ethvert behov. Det kan være, du foretrækker at skræmme muldvarpen væk frem for at dræbe den. Det kan være, du er til en praktisk og nem løsning, hvor du ikke skal vedligeholde den løbende. Du kan læse mere meget om produkterne her på siden. Du kan naturligvis også kontakte os for gratis rådgivning.

 

Sådan sætter du en muldvarpefælde ud

Hvordan du skal bruge din fælde mod en muldvarpe, afhænger af typen. Men fælles for lang de fleste fælder er dog, at de skal placeres i selve muldvarpeskuddet. En klassisk fælde eller en muldvarpesaks dræber skadedyret med det samme og på den mest humane måde. Gift mod muldvarpe kaldes for Karbid og denne type gift udvikler sig ved kontakt med vand til en slags gas, der dræber muldvarpen. Du kan også bruge duftposer, der får muldvarperne til at flygte fra din grund. Ligesom der findes en skræmmer, der ved brugen af ultralyd sender muldvarpene afsted. Disse placeres flere steder i din have for at holde muldvarpe (og mosegrise) helt væk.

 

Vælg muldvarp skræmmer eller fælde

Vil du bruge en skræmmer eller en fælde mod de pokkers muldvarpe, der har indtaget din have? Der er fordele og ulemper ved begge dele. Er du meget optaget af miljø og dyrevelfærd, behøver du ikke vælge en fælde eller en gift, der dræber muldvarpen. Du kan i stedet vælge en skræmmer eller en duftpose, der blot jager skadedyret væk fra din grund. Det er en effektiv måde at bekæmpe muldvarpe på, men hvor du samtidig kan have god samvittighed overfor dig selv og miljøet.

 

En ultralydsskræmmer kan være en lidt dyrere løsning. For dig der bare ikke vil bruge gift, men lade skadedyret dø på meget human vis, er en klassisk fælde eller muldvarpesaks en oplagt løsning. Denne koster ikke så meget.

 

Stort sortiment af muldvarpefælder

Skadedyrsfri fører et stort sortiment af fælder og andre midler til at bekæmpe muldvarper med. Udover vores brede udvalg får du også et væld af andre fordele, når du indkøber produkter hos os. Det er hurtig levering, billig fragt og lave priser. Vi sidder også klar til at rådgive dig over telefonen, så du får købt den helt rigtige løsning til netop dit skadedyrsproblem.

 

Køb effektive fælder hos Skadedyrsfri og få en muldvarpefri have!

 

SORTERING    
Calciumkarbid. Dåse med 500 gram.
Karbid (calciumkarbid). Dåse med 500 gram.

Calciumkarbid. Dåse med 500 gram.
Karbid (calciumkarbid). Dåse med 500 gram.

Hulskærer & spyd til Super-Cat

Løs Plade t/ Muldvarpesakse 2 stk

Muldvarpe Fri Power Vib 1250
MuldvarpeFri Ultralydsskræmmer til 1250 m2 på batteri. (ikke inklusive). Effektiv ultralydsskræmmer mod muldvarpe og mosegrise i din græsplæne m.m.

MuldvarpeFri duftposer, Skræm muldvarpe væk fra din grund

Muldvarpefælde SuperCat

Muldvarpefælde tunnel

Muldvarpesaks 460 kraftig

Muldvarpesaks fra PEST-STOP

Muldvarpesaks lang

Muldvarpesaks let SB

Muldvarpesaks på SB-Kort (UDGAAR)

Muldvarpesaks svær med håndtag

Muldvarpesaks Talpex Blister

Muldvarpeskræmmer Basic
Dækker op til 4-500 m2.

Muldvarpeskræmmer Ryom Solar

Muldvarpeskræmmer til batteri
Muldvarpeskræmmer Med dobbelt funktion: Vibrerer og udsender lav frekvens lyd. Rækkevidde ca. 600 m2 (= en radius på ca. 15 meter).