Danmarks billigste leverandør inden for skadedyr.

 Om Skadedyrs-fri.dk  Forretningsbetingelser  Cookiepolitik

  ALTID BILLIG FRAGT TIL DIN DØR
BESTIL I DAG - FRA 49 DKK

FIND OS PÅ FACEBOOK  

 


Se alle tilbud
 

Myregift


Et af Danmarks største udvalg af myregift.

Uanset hvad du har af problemer med myre så har vi et produkt der kan afhjælpe dit myreproblem. Vi levere myregift til både private og erhvervskunder og har alt i myregift, vi har produkter i spray, til udvanding, lokkedåser, i gel og meget mere. Vores udvalg dækker både udendørsprodukter og indendørsprodukter, flere af vores professionelle produkter kræver CVR. nr. men vi har også rigtig gode produkter man kan købe som privatkunde. 

 

 

Gode råd koster ikke noget hos os!

Det kan være svært at vælge hvilken myregift man skal købe, du har derfor altid mulighed for at sende os oplysninger og gerne billeder af dit myreproblem så vil vi besvare din mail med det forslag til myregift vi finder bedst til netop din opgave. [email protected].

 

 

Hurtig levering af myregift - eller mulighed for afhentning.

Vi har et stort varelager af myregift og kan derfor levere i løbet af 1-3 hverdage, har du akut brug for myregift kan du afhente varerne direkte i vores butik, adressen er Gammelgårdsvej 9 - 7130 Juelsminde, vi anbefaler du altid ringer i forvejen og tjekker at den ønskede vare er på lager, inden du tager turen til Juelsminde, vi træffes på telefon 70 26 10 11

 

 

Den professionelle myregift løsning med virkningsgaranti

Er du træt af at købe dig fattig i det ene produkt efter det andet, er det som om der bliver ved med at komme myre uanset hvad du gør? så er det nok på tide du kaster håndklædet i ringen og overlader bekæmpelses af myrerne til en professionel, som professionel har man adgang til lidt andre produkter af myregift end som private, disse produkter er som oftest også langt mere effektive, uden de nødvendigvis er mere farlige eller skadelige for omgivelserne. Som erfaren myrebekæmper ved man også hvor myregiften er mest effektiv at påføre og hvor den holder længst. Vælger du den professionelle løsning har du naturligvis også virkningsgaranti. Dette betyder dog ikke du får en garanti for du aldrig ser en myre igen, men som oftest vil du opleve du at myreproblemet stille og roligt går over og der går længere og længere i mellem du ser en myre i og omkring huset.

 

 

Hvor længe virker proffesionelt myregift?

En behandling vil typisk virke i 2-3 mdr. Alt efter hvor stort problemet var før behandlingen, jo større problemet var til at starte med jo længere tid tager det at komme af med alle myrerne og hurtigere skal du have lavet en genbehandling. Behandlingens virkning variere også alt efter hvor plaget dine naboer er, en myre tager nemlig ikke hensyn til matrikel numre og vandrer derfor gerne fra det ene hus til det andet i jagten på mad. De myre vi ser rende rundt på fliser, i haven, i stuen og andre steder er som regel altid arbejdsmyre der er sat til at hente mad med tilbage boet og dronningen, derfor kan man med fordel give disse myre noget mad med myregift i som de så kan bringe tilbage til boet og give til dronningen, for hvis dronningen dør vil boet stille og roligt forsvinde og arbejdsmyrerne ligeså. En andet effektiv måde at få bugt med boet på er at sprøjte med myregift omkring huset i en sådan grad at myrerne ikke kan undgå at krydse denne gift når de vandre til og fra boet, på denne måde får man bugt med så mange arbejdsmyre at boet ikke får mad nok til at kunne overleve og derfor vil dronningen og de andre myre i boet stille og roligt gå til.

 

 

Gør det selv muligheder – lav det eget myregift.

Der findes et utal af historier og alternative løsninger på hvordan man kan lave sit eget myregift, men fælles for dem alle er at ingen af dem sådan rigtig virker, enkelte metoder, så som kogende vand, kan løse et problem her og nu, men få timer efter kan myrerne være i fuld gang igen. Metoder som at hælde, salt, bagepulver og kartoffelmel på myre og myre bo har også kun et ganske begrænset effekt hvis overhovet nogen, i visse tilfælde kan det lokke endnu flere myre til og forøge problemet.

 

 

Effektive myrebekæmpelsemidler, anbefalet produkter.

Der findes mange produkter til bekæmpelse af myre samt myregift i de dansk supermarkeder men kun ganske få har den effekt man ønsker, skulle vi dog fremhæve nogen af de produkter vi mener har en acceptabel effekt på myre kunne det være produkter som RTU Proff insektmiddel, dette produkt har en øjeblikkelig virkning men også en længerevarende virkning og kan anvendes både ude og inde. Produktet kan bland andet købes hos elite-rens.dk

 

Myregift - stort udvalg af effektive midler

Døjer du med myrer i din bolig? Det kan være en kamp at slippe af med dem. Men fortvivl ej, der er hjælp at hente. Du skal blot have fat i de helt rigtige og mest effektive midler til at bekæmpe myrerne med. Hos Skadedyrsfri finder du et stort sortiment af gift til myrer. Vi har alt fra myrelokkedåser til spraymidler og doseringspistoler. Vi har den rigtige løsning til dit behov for myregift. Produkterne findes i forskellige varianter og størrelser. Så hvis problemet er stort, eller du har flere rum med myrer, kan du købe en større pakke og spare penge.

 

Vil du vide mere om vores produkter? Kontakt os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige gift til myre. Vi tilbyder hurtig levering, billig fragt og altid gode priser.

 

Myregift - sådan vælger du

Hvilken gift myrer skal du vælge? Vores store udvalg af skadedyrsprodukter byder på flere gode muligheder for at bekæmpe myrer i din bolig eller udendørs. Disse er blandt andet:

 

- Myrelokkedåser

- Spraymiddel

- Gel

- Myrepulver

- Myresand

 

Lokkedåsen er et klassisk valg. Du kan placere den de steder, hvor myrerne oftest er. Det er et produkt, der kan bruges i og omkring huset. Insektsprays mod myrer virker ofte mod mange typer insekter. Du skal spraye produktet på det sted, hvor myrerne færdes. De dør, så snart de kommer i kontakt med midlet. Gel mod myrer er også et effektivt middel. Det virker mod flere typer myrer og kan bruges til at bekæmpe et helt myrebo. Myrepulver er ideelt at bruge udendørs. Det kan strøs udover dine fliser eller bruges ved et myrebo. Myresand bruges på tørre overflader og skal fyldes i et myrebo, til det er fyldt helt op.

 

Vælg myregift der virker effektivt

Skadedyrs-fri byder på et stort sortiment af effektive midler mod myrer. Du finder alt, hvad du skal bruge til at bekæmpe myrer - indendørs og udendørs. Men hvorfor vælge at købe produkterne hos os? Det skal vi fortælle dig. Vi giver dig fordele som:

 

- Hurtig levering

- Fragt fra 39 kr.

- Lave priser

 

Stort sortiment af gift mod myre

Myrer er hvert eneste år et stort problem for mange danskere. Om sommeren er de fleste plaget af myrer på terrassen. Men nogle også oplever, at myrerne bevæger sig indenfor i denne sæson. Det er ubehageligt at få myrer indendørs, og det kan være svært at slippe af med dem. Vi står altid til rådighed til at give dig telefonisk rådgivning, om hvordan du bedst bekæmper myrerne og hvordan du skal bruge gift mod dem.

 

Køb gift mod myrer til gode priser

Hos os er prisen er i bund. For vi mener ikke, at det skal koste en formue at blive myrefri! Vi synes også det skal være nemt for dig. Derfor kan du købe al den gift til myre, du har brug for på ét sted og få det leveret til døren.

 

Køb myregift og bliv klar til at bekæmpe myrer indendørs og udendørs!

SORTERING    
810 Myremiddel 700 ml (midlertidig udgaaet)

Advion Ant Gel / Mpabkm 1 Stk - 30 Gram

Bait gun doseringspistol til Maxforce & Adviont
Doseringspistol til Advion Gel og Maxforce. Pistolen giver mere præcis og nøjagtig udlægning.

Bait gun til Maxforce/Advion

Ecostyle Myrefri Kvik 400G pulver til udvanding, konc.

Ecostyle myrefri loxiran genopfyldelig lokkedåse 2 stk.

EcoStyle Myrefri Loxiran lokkedåse

Ecostyle myrepulver Myrefri til udstrøning 500 g

Ecostyle myresand MyreFri 1 L

Ecostyle myrevand Myrefri 1 L

Ecostyle myrevand Myrefri 2,5 L

Ficam D 3 kg (myre- og hvepsebo)

Gel baitstation, universal

GreenProtect Insektspray 500ml

Insektmiddel Trinol 810 700 ml

K-Othrine Partix 240ml - forlænget levring 1-4 uger

Kvit D mod myrer 250 ml.

MAXFORCE Q Myrelokkedåse 1 stk (UDGAAR)

Maxforce Quantum Gel 1 Stk - 30 Gram

MyreFri - Spray med dyse 400 ml

MyreFri KVIK til Udstrøning 200 g

Myrefri Pumpespray Klar Til Brug - 250ml

MYREFRI PUMPESPRAY KLAR TIL BRUG - 700ML

Myre-gel 10 g (sirup mod myrer)

Myrelokkedåse 2 stk til indendørs brug.

Myrelokkedåse 4 stk til indendørs brug

Myremiddel til udstrøning 250 Gr

Myremiddel Vandopløselig 0,5 Kg

Myrepulver 300 g, til inde og ude brug

Perma Forte B 5 Ltr. - Proff

PS Elektronisk afskrækker, lille hus

PS Elektronisk afskrækker, stort hus (Indoor pest Repeller)

PS Myrespray 750ml

PS Universal Insektspray 750ml

Rustfri ståltip til doseringspistol - 1 Stk

Stempel til Gel

Trinol 810 Insektspray, vandbaseret - 750 ml

Trinol Bug Bar TOM myrelokkedåse

Trinol Myrelokkedåse 2 stk.

Trinol Myrestop 300 gram

Udvanding mod myrer 200g

Udvanding mod myrer Xtra PROFF, 2 kg