Danmarks billigste leverandør inden for skadedyr.

 Om Skadedyrs-fri.dk  Forretningsbetingelser  Cookiepolitik

  ALTID BILLIG FRAGT TIL DIN DØR
BESTIL I DAG - FRA 49 DKK

FIND OS PÅ FACEBOOK  

 


Se alle tilbud
 

Insektnet Universal


Insektnet og sprays til flyvende skadedyr

Hvordan bekæmper du bedst flyvende insekter? Et insektnet er et oplagt valg. Det kan sættes for dine vinduer og døre. Det holder insekterne ude, selvom du lufter ud eller har terrassedøren stående åben. Det er ideelt at bruge om sommeren, hvor der kommer mange flyvende insekter ind i boligen. For du kan naturligvis ikke undvære at lufte ud, når det er varmt udenfor. Med insektnettet sikrer du bedst muligt dine vinduer og døråbninger. Har du allerede fået kryb ind, bør du investere i en god insektspray. Du finder universalprodukter, der kan bruges på fluer og alle andre slags flyvende insekter.

 

5 gode grunde til at bruge et insektnet

I vores sortiment finder du universal insektnet, der kan bruges på langt de fleste døre og vinduer. Nettene holder alle typer insekter ude. Men hvad er fordele ellers ved denne type skadedyrsbekæmpelse?

 

1. Du undgår at bruge giftmidler i din bolig

2. Du kan have døre og vinduer åbne uden bekymringer

3. Det er nemt at sætte op og tage ned igen

4. Du mindsker antallet af flyvende insekter i din bolig

5. Du behøver ikke at have fluefælder og lign. hængende

 

Hvordan sætter man et insektnet op?

Det er ikke svært at montere et insektnet. Det kommer med en vejledning og med klæber eller andet, der gør det nemt at fastgøre det til dit vindue eller din døråbning. Det bliver dog ikke kønt, hvis du sætter det op ved alle vinduer i huset. Udvælg de vinduer hvor du oftest har behov for at lufte ud. Sæt det også op ved din terrassedør eller hoveddør. Selvom du kun åbner den i kort tid, slipper de flyvende insekter nemt ind.

 

Når insektsæsonen er ovre, og det ikke længere vrimler med fluer, myg og bier, kan du nemt tage insektnettet ned igen. Pak det sammen i æsken og gem det til næste sæson.

 

Hvorfor købe dit insektnet hos Skadedyrsfri?

- Vi har et stort udvalg

- Altid god kundeservice

- Vi tilbyder billig fragt

- Vi leverer altid hurtigt

- Du finder de billigste priser

 

Kombiner insektnet med en god spray

Et insektnet er ikke altid nok. Hvis du bor i et område med mange insekter, kan det være svært at holde dem helt ude. De er måske allerede kommet ind, før du fik sat insektnettet op. Den bedste bekæmpelse af de flyvende skadedyr sker ved brugen af en universal spray. Denne kan bruges indendørs, hvis du allerede har fået mange fluer eller andre flyvende insekter indendørs. Den er meget effektiv.

 

Find dit insektnet og dine sprays til flyvende insekter lige her. Vi har altid et bredt udvalg og gode priser. Vi sender din bestilling hurtigt og til en lav pris. Du skal aldrig betale en formue for at komme insekterne til livs. Ligesom du aldrig skal vente længe på dine produkter som net og sprays. Vi sparer dig for en tur i byggemarkedet og leverer produkterne hjem til dig selv.

 

Køb insektnettet i dag og bliv fri for fluer, myg og hvepse!

 

SORTERING